Eslina0908 Merhaba anneler kızımda süt ve yumurta alerjisi var. Makarna yiyebiliyor muyuz? Birkaç yerde denk geldim aklıma takıldı. Yenilebiliyorsa hangi markalar tercih ediliyor ☺️♥️🥰
Sekerportacali Eslina0908 Ankara makarna canım bende senin gibi araştırmıştım bulunca kuskus erişte Makarna stoklamistim glutene de alerjisi var gibi stoklar duruyor öylece 🤣
[silindi] Eslina0908 paralle’nin içinde sadace mısır onu olan makarnası var onu yiyorum oğlumda onu veriyorum
Japonprenses Eslina0908 bn kendim kızımın alerjisi varken onu tuketiodum diğerlerine tepki veriodu yumurta alerjimiz gecti süt süt ürünlerine alerjisi var şu an kızıma bizzat denemedim siz az az verip deneyin yinede
Kubra_2019 Eslina0908 e bebekte süt ve yumurta içeriği olmayan makarnalar vardı. Onları kullanabilirsiniz. Diğer makarnalarda vardı. Bende kullanmadım. Bizim de süt ve yumurta alerjimiz var. Sütü artık Elhamdülillah. 17 aylık. Yumurta kaldı.
Eslina0908 Japonprenses yok benim bebeğim daha 7 aylık kendim içim diyorum bi deneyim inşAllah bişey olmaz. Teşekkür ederim geçmiş olsun ☺️