BrcnBlgn 20gundur falan bebegim sureklu pufff seklinde ufluo bunu neden yapio onemli bi durummu bilgisi olan varmi gun icinde surekli yapio sanki sklirsinda uflersinya o sekilde puffff yapio
YasemiNYagmur1 BrcnBlgn benim kızımda üflüyor 🤣🤣 yani sanmıyorum bi sıkıntı olsun oyun gibi yapıyorlar onlara
antropologanne BrcnBlgn Çok normal, yeni sesler keşfediyor. Onun bir sonra ki basamağıda yemek yerken suratınıza doğru yemekleri püüffflemek 😊
Hemsireanne-_ BrcnBlgn canım bebegmi suan uyutuyorum uyuturken deli divane gibi bagırıyor beşiğinde garip bi şekilde her gece yapıyor görsen şaşırırsn sanki ninni söylüyor kaideli bağırış😂 normal yani her bebek keşfettiği şeyi yapmaya calısıyor cok normal
BrcnBlgn antropologanne ayy normalmi bi endiselendim bende cok saik canmya onuda yapio kasigi suyu falan puskurtuo pufluo hep
Japonprenses Benimki de 1 aydir yapio 7 ay 8 günlük dilini çıkarıyor yandan bide tükürür gibi😂 cok tatlı oluyolar bence bi sıkıntı olucagini düşünmüyorum oyun yapiolar
BrcnBlgn glbgci rahatladm valla tsk ederm norml heralde ek gdada agzni acmio sureklide ufleince bi tedrgn oldum
glbgci BrcnBlgn anlamıyorum ki kendine yaptığım çorbaları muhallebileri hiç yemiyor bizimkilerden biraz biraz yiyor