ggmom Merhabalar, 1.5 aylık bebeğime emzik vermeye başladım. Acemi bir anneyim nelere dikkat etmem gerekiyor, neler önerirsiniz acaba
Vefaanadnyadigar ggmom Uykuya geçme aşamasından aşamasına ver yoksa büyüdügünde emzik diye aglayacak çoksa alıştırma nefret ediyorum emzikten 🤦🏻♀️ Yere düşer kaybolur bebek bi başlar aglamaya dünyam yıkılıyor sanırsın
2015 ggmom uykuya geçiş aracı olarak kullanmak bence çok güzel ilk çocuğum kullandi benim kurtarıcım di şimdi ki kızıma verdim almadı bence o kadar kötü bişey değil ilk çocuğuma verince uyurdu ağzından alırdim ki ağzında durunca öyle alışip istemesin
ggmom Vefaanadnyadigar uyanık kaldığı her an kucakta olmak istiyor hiç bırakamıyorum direk başlıyor ağlamaya o yüzden vermek istedim :( o kadar kesin asla vermem diyordum ki halbuki
Vefaanadnyadigar ggmom Kızım asla kullanmadı 🧏♀️ Oglum agzından düşürmek istemedi ama kucak isteyen hep oglum oldu malesef kucak isteyen istiyor canım kızımda 12. Aydan sonra kucakcı oldu 🤦🏻♀️
2015 ggmom ben çalışan anne olarak biraz geç biraktirdim 3 yaşında çok ağlayan bı çocuktu ben yokken annem uyuturken emziksiz uyutamaz di
ggmom Vefaanadnyadigar ben geçen hafta denedim almadı. Dün denediğimde aldı ve ilk defa bırakıp tuvalete gidebildim çok mutluyum 😂 bizimkinin gaz sancısı çok ondan hep kucakta olup gezmek istiyor sanırım. 12 aydan sonra da ağırlaşmıştır daha zor sizin için