Sibell28 Merhaba hanımlar 3 ay 25 günlük bebeğim var mama+Meme şeklinde gidiyoruz son 1 haftadır emmiyor memeyi reddediyor sebebi biberon kullanımı mı sizce? Lütfen başına gelenler yardım etsin. Nasıl aşabilirim bu süreci?
Dogabebekkk Sibell28 benim de oldu atak dönemi de biberon da birleşince reddediyorlar malesef. Atak bitince dönen var ama dönmeyen daha çok gibi 😣
Durukusunannesii Sibell28 Aynıyız bızde 5 gün sonra 4 aylığız yaklaşık 2 haftadır ara ara meme ve biberon reddi oluyo çok acıktığı zaman emıyo sadece normalde her saat başı emzirirdim emerdi . Ama düzeliyomus atak haftasndayız
Eymensmomm Sibell28 oğlum üç ay bitiminde yaşadık bizde malesef biberon fln kullandık mecburen ogun bugundur memeyi itiyor almıyor ama bende sağıyorum istikrarlı birşekilde hala pes etmedim sonucta hastalıklardan korur almıyorsada sağ ver sütün var sonuçta
Sibell28 Dogabebekkk atak döneminde başka me gibi sıkıntılar yaşadınız peki. Benim bebeğim uyuması gereken saatlerde uyumuyor mesele
Sibell28 Durukusunannesii inşallah düzelir ya çok üzülüyorum bu duruma sürekli sağıp vermek zorunda kalıyorum.
Sibell28 Busee04 evet ama mama kullanınca mecbur biberon kullanıyorum emzik desen zaten çoğu bebek emiyor inşallah geçici bir süreçtir
Sibell28 Eymensmomm vermediği mi nerden biliyorsunuz ki ☺️ Tabi ki emmiyor diye mamayı dayamıyorum. Gündüzleri pek sağmıyorum yalan yok olur da ister boş kalmasın diye ama geceleri özellikle kalkıp sağıyorum çok çıkarsa gün içinde süt sütüm olmazda mama veriyorum mecbur
Eymensmomm Sibell28 ARkadaşım iyimisin sen ya post açmısın ben önerimi sundum verirsin vermezsin orası seni bağlar bu aylarda 2saatte bir sağmazsan zaten sütün git gide azalır neyine atar gider yapıyorsun hala lohusa psikolojisindesin galıba
Sibell28 Eymensmomm atar? 😅 sen yanlış anlamışsın heralde sağ ver demişsin bende vermediğimi nerden biliyorsun dedim 😅 sen akıl verirken bir şey yok ben cevap verince mi atarlı oluyorum