Kizim 17 aylik oldu , 15 aylik oldugundan beri cozuttuu , cozuttu yaziyorum evet burasi annegillerin forumu degil mi 😂 2 ayda katlanarak artti.disari ciktigimizda bi nebze rahatliyordum artik o daha da fena olmaya basladi.kendi topu olmasina ragmen buyuk cocuklarin topuna gidiyor , 1 2 vurmasi icin izin istiyorum ama hep yapmak istiyor , yazik cocuklarfda oynamak icin bekliyorlar , artik o anda dikkatini baska seye vermekte zorlasti , o topsa o top yok yok gel suda cip cip yapalim dmeek bile cezbetmiyor.en son aliyorum kucagima ortalik yikiliyor .bunun gibi bissuru seyi artik o kadar yasiyoruz ki , sabahtan aksama kadar cidden insanin beyni yoruluyor , aksama dogru yavsstan bana da geliyorlar , ustumu basimi yirtasim geliyor 😅 vallahi zor sabrediyorum.bazen olmayacak birseye izin vermedigimde direttigindr agliyor , bendr susup oyle yaninda bekliyorum , kendine dokundurtmuyor bile hasbam.ya 2 yas sendromu adi ustunde biraz daha 20 aylik falan olmayi bekleyeydin ya ne olurdu , Allahim suanda buradan cocuga haykiriyorum erken girdin sendromlara erken cik bari kizim pılisssss 🤣 evet arkadaslar hunili donemlere hosgeldim ya da gelemedim bilemiyorum , birileri bana gececek dayan desin lutfen , bak yalvariyorum lutfen 😃