Ddemirr 0-6 Philips avent ultra Air kullandık malum artık üretilmiyor piyasada Kara borsa olmuş fahiş fiyatlarla satılıyor. Yerine başka marka kullanan var mı önerileri bekliyoruzzz,sevgiler🤗
Umutaras Ddemirr baby plusın emzikleri var canım e bebeğin kendi markası bizde 6-18 ultra air bulamamıştık deli gibi arayıpta başkada emzik asla almıyordu doğduğundan beri zaten sağolsun forumdan bi arkadaş önermişti direk tuttu ucu benzer baya zaten bende öneririm fiyat olarakta süper ikilisi 25 ti yanlış hatırlamıyorsam 😊
EsraVolkan Ddemirr bende de aynı sorun vardı. E bebek in baby plus markası var yarı damaklı diye geçiyor. Direk aldı hatta aventten daha çok sevdi. Aventin alıştırma bardağı ucunu da bulamıyorum. Ara ara yok. Sinir oldum.
ZeynepTlc Ben neredeyse bütün markaları denedim .hiçbirini kabul ettiremedim .avent bulamayınca mecburen trendyoldan buldum bitane 6 18 200 tlye aldım .bilseydim en basta almazdım avent koskoca markanın emzigi yok
Ddemirr Bbabba evet mağazaları tek tek dolaştım 0-6 ay dışında emzik yok biberon uçları da azalıyor alıcaksanız şimdiden alın dedi çalışanlar. Avente ayrılan kısım artık çok küçük pek bi ürünleri kalmamış piyasada
Ddemirr Dilosssss 0-6 aylar kıdmrn biraz daha ucuz . Ben belirtmeyi unutmuşum 6-18 arıyorum,sağolun yinede
Bal91 Mom727272 bibs iyide 4 haftada değiştirmek gerekiyor çok şişiyor 😊fiyatıda pahalı 60 TL çok pişman oldum ben her ay alacağız artık ne yapalım