Adarzal Selam kızlar oğlum 8 ay 18 günlük dönmüyor emekleme yok öyle bıraktığım gibi kalıyor yüz üstü bırakınca ağlıyor. Var mı bizim gibi olan çok tedirginim 😩
karabiberimm Adarzal bizde de durum aynı bende kaç kere post açtım da daha tık yok Örümcek sürebiliyor mu siz tuttuğunuzda adım atıyor mu biryerden tutunarak ayakta durabiliyor mu
covirgin Adarzal ellerini ayaklarını çırpmıyor mu hiç? Kilosu nasıl çok fazlaysa ondan hareket edemiyor olabilir
Adarzal karabiberimm örümcekte uçar gibi ilerliyor biz tutunca çok iyi ayakta duruyor birşeyleri tutup ayakta duruyor
karabiberimm Adarzal bizim de aynı hepsini yapıyor ama dönmüyor kendi kendine kalkmaya çalışmıyor emeklemiyor nasıl bırakırsan öyle kalıuor yüz üstü bırakınca geri hemen sırt üstü yatıyor ağlıyor
Serapsjs Adarzal haftaya 9 aylık olacağız kızım daha yeni yeni dönmeye başladı. Desteksiz oturuyor yurutecte oda oda geziyor. Emekleme falan yok yüzüstü durmayi sevmiyor yeni yeni duruyor 1 2 dakika
Veraveannesi 7 aylık kızım dönmüyor 5.5 aydan beri oturuyor 6.5 aydan beri dikeliyor koltukta ama yüzüstü durmak no no şimdide götün götün hoplatarak gidiyor bi iki anladım ki emeklemicek