Kaderiko Kizlar bir defa sıktığınız da bile sorup sorduran parfumleriniz var mi? Aaa cok guzel kokuyor markası neymiş? Nerden aldin diye sorduranlardan 😛
Mom091 Kaderiko shiseido Zen. İki fıs sıkıyorum 1 hafta gitmiyor kokusu. Kızımın şubat 25 te doğum günüydü. O gün giydiğim gömleği yıkayayım dedim az önce elime aldım yeni sıkmışım gibi kokuyordu hala. Sokakta hep çevirip sorarlar markasını😁
Kaderiko Zelisblt en sevdiğimden birisidir sadece bir kere alip kullandım yaz kokusu kremsi soft bisey 🌸
Esra09 Kaderiko privacy bayılıyorum kokusuna. vazgeçilmezim hem hafif hem kalıcı ve sürekli ne kullanıyorsun diye sorulur 🌸
[silindi] Kaderiko Lelas prime kullanıyorum öyle çiçeksi bir kokusu yok ağır bir kokusu var ama ben ağır koku çok severim 🥳ha ama en kötü parfüm tavsiyesi dersen farması skandal parfümü var ismi gibi meymenetsiz bir koku😂
yademila-48 Kaderiko calvin klein ın2u - chanel chance - burberry clasıc - maison francis kurkdjan - givenchy ange demon le secret - jımmy choo bunları denemelisin kendi kullandığıklarım tam bir koku hastasıyım 🌸