Morfrenk Seda19 gaz damlaları, masaj, ılık banyo, bacak egzersizi, bol hoplatma zıplama, beraber cinnet geçirme, sonuç :hiç bir şey değişmemesi 😂 sadece zaman…
BetulA Seda19 çok gazı olduğunda ben bir çay kaşığı rezene veriyorum çok da iyi geliyo rahatlıyo hemen uyuyo 😌
Kubra55 Seda19 gaz damlalarini doktorumuz onermemisti bize zaten genel anlamda ise pek yaramiyo hemde gazi.cikartmak.icin daha cok gaz yapiyolar. Bi arkadasim aktara ozel bi damla yaptirmisti aktarlar yapiyo genelde o cook ise yaramisti
Seda19 BetulA bende İbrahim Saracoğlu’ videosunda gördüm toz kimyonu kaynattı ılıtıp bir çay kaşığı verdi bebeğim 1 aylık dün sabah verdim bir çağ kaşığı bir yandan da korktum acaba bisey olacak mı diye 🥺 ama çok gazı var kıvranıyor dayanamıyorum öyle görünce
BetulA Seda19 1 çay bardağına 1 tutam ekliyorum iyice kaynatıyorum oda sıcaklığına geldiğinde 1 çay kaşığı veriyorum geriye kalanı da ben içiyorum süte geçsin diye
Seda19 Utkucan iki gündür veriyorum sadece öğlen saatinde bir çay kaşığı verdim bir yan etkisini görmedim çok bi faydası da olmadı düzenli kullanmak gerekiyor galiba ona da cesaret edemedim açıkçası daha küçük diye 😕
Utkucan Seda19 Benim bebeğimde 24 günlük yavaş yavaş başlıyor gaz sancımızda damla kullanmaom doğal bişeyler olsun istedim ama dediğiniz gibi nasıl cesaret edicez