Miniktavsan Kızlar 17 günlüğüz bütün gün canım cıkıyo meme alsın emsin diye uyandırcam diye ugrasıyorumm. 2 gündür aksam olunca memeden ayrılmak istemiyor doymuyor da mı ağlıyor meme istiyor yoksa memede keyif mi yapıyo anlamıyorumm
Yasara18 Miniktavsan Geceleri asla uyandirma meme icin acikinca kalkar günduzleride 2-3 saatde bir emzir karni üstune koy öyle yatsin ama memede uyutursan simdi tatli oluyor ama seni emzik gibi kulanir 😬ya emzik alismasin bence
SukranUras Miniktavsan doktorumuz bize ilk bir iki ay karnı aç olmasa bile emmek ister her istediğinde emzir tok olduğundan eminsen emzik verebilirsin demişti
Tuba7785 Yeni doğan bebek memede yaşar özellikle 40cikana kadar. Zamanla düzen oturacaktır. Memede olmak istemesi sadece açlıktan olmaz sizin kokunuzada ihtiyaç duyuyor olabilir. Güle güle buyutun bebeğinizi.
Miniktavsan Tuba7785 tesekkür ederim sağolun. Yeterki emsin de yaşasın memede. Acaba doymuyormu dedim çünkü aksama kadar hiç böyle bişey yok gece olunca ayrılmıyor uyumuyor öyle memede
Dengenc Benimkide 20 günlük nerdeyse 24 saat emziriyorum :) uyuyunca bende uyumaya çalışıyorum yoksa hiç vaktim kalmıyo ama sürekli emmek istiyor çok şülür ki sütümüz geliyor emsin kuzucuklar
Miniktavsan Dengenc ne güzel cok sanslısın doğduğundan beri uyandırcam diye canım cıkıyo asla uyanmıyo. Kendi uyanırsa uzun uzun emiyo keyifle. Ben uyandırdığımda hemen uyuyo memede 5 dk da. Bide her gün farklı mesela dün 2 saatte bir kendi uyandı emdi bugun sabahtan beri uyuyo hergün baska bebek simdide aksam memede yasama basladı. Dün gece doymuyo sandım biberonla verdim içti uyudu. Anlamadım saatlerdir memede suan
Miniktavsan Yasara18 18 günlük daha ama gece uyandırma diyorsunuz 2 maksimum 3 saatte bir emzirmemiz gerekmiyor mu ilk kez sizden duydum uyandırma diye
Yasara18 Miniktavsan ben almaYada yasiyorum bizim burda evimize ebe geliyor bende dedim oglum uyanmiyor zorla uyandiriyorum gece elme dedi acikirsa ztm uyanir dedii ilk basta cok yorgun oluyorlar simdideee uyanir bol bol 3 aylik bende öyle uyguladim cocugum gece uykusuda masallah o yüzden hep iyidir elemedim icin tabiki sizin tercihiniz 👍 😊
Miniktavsan Yasara18 bende kıyamıyorum hiç ellemek istemiyorum stres oluyo bebek. Ama doktorlar diyorlar 2 saatte bir diye😪
Yasara18 Miniktavsan bizim burdaki ebeler özel egitim aliyor iyikide dinlemisim cünku cocuklari kaldirincada uyku düzeni bozuluyor Ben simdi sükrediyorum 😂 ben aksine özledim icin kaldirmak istiyordum 😂 ama yapmadim simdide kalkiyor yiyor yatiyor