Kuygur 52melek ay bugun bende aptamilin o cesidinden aldim bakalim damlada aldim gaz damlasi kendimede rezene cayi aldim emdigi icin birde bakalim ne olucak
Neslihan-28 Kuygur kolik diyeti bebeği kolik zamanları rahatlatıyor.Domates ,domates salçası,fındık fıstık ceviz,çikolata kahve süt içmeyin fayda görürsünüz(yemeklere biber salçası)
Kuygur Neslihan-28 yapiyorum zaten bizzat kendiminde alerjisi var alerji ilacida kullaniyorum kasinti yapiyor bende hamilelik alerjisiymis
Ummuhumeyra Kuygur bende bir çok damla vs yağlar masajlar duş aldırmalar gibi bir sürü yöntem denedim ama maalesef geçmedi. İlk 3 ay boyunca çektik. Sonra düzeldi gaz ve kolik sorunu bizim ki çabuk bitti bence korktuğum gibi uzun sürmedi inşallah sizinki de çabuk geçer annesi. Arkadaşlarım bir yıl altı ay dokuz ay gibi kolik olanlar vardı.
HeartShapedGlasses Kuygur benimkininde boğazları acırdı onu geçtim bağırmaktan sesi kısılırdı. Ama yinede bağırırdı. Aralıksız bir şekilde susturamazdım
HeartShapedGlasses Kuygur maalesef canım ama en azından birkaç dakikalığına susturma yöntemlerim vardı plates topunda zıplıyorduk kucağıma alıp. Ya da otomobilde gezdiriyordum. Çarşafta sallamakta fayda ediyor
6715 Kuygur ben tüm damlaları kullandim ama sadece e bebekte satılan gripe water diye bisey var onu 1 hafta duzenli kullandim anında kesti 2 aylik olduk suan gaz sorunumuz yook cok sukur 200 tl ama deger
Kuygur HeartShapedGlasses evin icinde arabayla geziyoruz carsafla salliyoruz zipliyoruz aynen daha neler neler