Prensesmm Kızım 5 ay 9 günlük kakasni 14 gündür yapmıyor 2 ayından beri basladi bu problem doktora gotrdm ilac tedavisi görüyoruz ama faydası yok yapmyo sadece lavma ile yapyo ikinma aglama falan yok gayet normal herseyi neden yapmyo anlamıyorum
CeylanEbrar Prensesmm zeytinyağı içirdiniz mi günde iki kere bi çay kaşığı verebilirsiniz bi zararı yok
Seyma_29_ Prensesmm benim kızımda 4. Aydan itibaren yapmamaya başlamıştı bizim dr. 15 gün beklenebilir demişti. En son çare lavman yaptık. Eğer anne sütü alıyorsa dr bir süre sonra düzene gireceğini söyledi öylede oldu. Çok sık olmasa da 7-8 günde yapmaya başladık
sevimlienerji Prensesmm lavmaya alışmış ve bağırsakları tembellesmis bence size bunu doktorunuz soylemedi mı.bence doktorunuzun probiyotik başlaması lazım
Ayboramm Prensesmm sırtını göğsüne yasla bebeğin tuvalete oturtur gibi tut bacaklarından altını aç bekle benimki öyle yapıyor
Prensesmm Seyma_29_ benm gittim doktor 72 saat demisti baska doktora gotrdk bagrsaklarina bakldi gaz dan solayi yapmyo dedi bir suru surup verdi kabızlık ile ilgili kullanyrm yok sadece anne sutu alyo
Seyma_29_ Prensesmm şurup bende kullandım ama kaka yapmaya bi faydası olmadı.İnşallah düzene girer sizinde
NNF19 Prensesmm mama ile besleniyorsa bir kaç gün mamasına zeytin yağı damlatın. Bir ara benim kızımda çok kötüydü çook çok işime yaradı.
sevimlienerji Prensesmm bence doktor değiştirin çünkü lavma bağırsak temmelligi yapıyor bebeğiniz o yüzden kendisi yapmıyor
Prensesmm sevimlienerji Bu gittiğim 2 nci doktor bu seferki lavma vermdi surup yazdi kakasni yumusatsn dye kullnyoruz yok masajda yapyrm ayaklarının altna zeytinyağyla gobegne kalcasna yapmyo