Melek18 Mrb bbgm bgun tam 4 aylık asısı oldu kılosu kıyafetle 8 kılo cıktı ebe bıraz fazla ddı boyuna gore ddı 63 cm sızın bbklernz nasıl acaba
Bebegim_28 Melek18 boyunu unuttum ama tam 6 kiloydu 61 cm falandı sanırım boyuda. Doğum kilosu nedir bizm kız 2 kilo 900 gram doğdu
Quinmom Melek18 7500 kilosu 64 cm boyu gayet normal dedi doktorum beninkide normal ebeye bakma salliyo çoğu laf olsun diye
Emelmirac Melek18 canm buraya sormayın bunlari kiyas yapmayin persentil tablosu var yaz nete bak ona oraya gore ortalamadaysa sikinti yok cok sukur
Yasmincrn Gayet normal kızımda 4 aylıkken 8 kiloydu şuan 6 aylık 9.500 kilosu sağlıklı olsunda evladın hemşirelere bakma.
nlyhpgl Benimki henüz 2 ay 13 günlük ve 6850 gr. Boyu da 63 cm. Erkek bebek. Biz obeziz sizin ebenize göre o zaman 😂😂😅
Melek18 Emelmirac kıyas dgl ebenin dedıgı aklıma takıldı tecrubeler 1. Agızdan duyarsam daha rahatlarım dedım ondan sordum
Bebegimm1 Melek18 dogum kilosu onemli 3aylik kontolde ebe banada fazla sinirda dedi kilosunu bende fazla olmadigini dogum kilosunu soyledim o zman kilosu normal dedi doktorumuz da normal diyor zaten bu ay 1kilo bile almamisti
Emelmirac Melek18 baktm persentilden koz 8.1 erkek 8.6 ust sınır diyor ama kiyafatle olcmus zaten 300 400 gr düş.yani sorun yok.