oguzalpsema merhaba benim bebeğim gibi kakası balgam şeklinde olan var mı ve ya bunu geçirmiş yarın hastaneye gidicem lâkin araştırmama göre enfeksiyon diyorlar umarım değildir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 2 aylık bebeğim
ozgenil-12 oguzalpsema balgam gibi derken mukuslu kaka yapıyodur. Mukuslu kaka yapmaları normalmiş.eğer kan görmediyseniz.yani mukuslu kaka bikaç belirtiyle beraber gözüktüğünde alerji olabiliyolar.
Batum2112 ozgenil-12 bende hastaneden geldim lavman verdıler yaptım sonrasında kakasını yaptı ılkı normaldi ıkıncısı mukuslu ve azıcık kan vardı acaba lavmandanmıdır yoksa enfeksıyon falanmıdır
ozgenil-12 Batum2112 bence bundan sonrw yapacağı kakayıda kontrol edin.belki lavman sırasında acıdıysa kan o yüzdem gelmiş olabilir.ama gelmeye devam ederse enfeksiyon değilde alerjisi vsr demektir.alerjinin en büyük belirtilrrinden biri kakada kan.
mert2021 Şimdi bebeğinizin burnu tıkalı olabilir sürekli balgam yutkunuyor Muş gibi yapıyorsa nefes almada güçlük cekiyor ise yuttuğu balgamı kakası ile beraber atıyorda olabilir . Benim bebeğimin öyle çünkü
Maybeoneday oguzalpsema bebeğin anne sütüyle besleniyorsa önsütü fazla alıyor olabilir. Emzirmeden önce önsütü biraz sagıp sonra emzirmeyi deneyin. Ondan kaynaklanıyorsa kesilecektir.