sevdam4721 Kızlar bebekler pusete hemen konulur mu sankı az önce denedımde Bebek iki büklüm oluyor ama bebek gayet içinde mutlu ve ağlamadı daha 22 günlüğüz
Zeynepekr sevdam4721 Bizde doktorumuza sormuştuk bunu iki büklüm oluyor acaba rahatsız mı bu durumdan diye doktorumuz olması gereken bu “c” pozisyonu bazı anneler altına battaniye vs koyuyor tavsiye etmiyoruz demişti bizde o şekilde yatırdık hep bir problem olmadı
Tomi sevdam4721 puset sadece yolculuk esnasında kullanılır demişti doktor. Günlük 40 dk geçmeyecek şekilde. Puset zararlı diye biliyorum. Bebek düz yatması gerekiyor.
sevdam4721 Mom567 baya destekler herseyı var desteği falan kundağa alıştığımız için tuhaf geldi biraz
Mrymalya sevdam4721 altında yumusak destekleyici varsa cok uzun süre kullanmadığınız zaman sorun olmaz bence zaten pusetler yenidoğanlar için hazırlanıyor 6 aydan sonra sığmıyolar
sevdam4721 Zeynepekr teşekkür ederım canım evet bebek baya rahat mutlu ona şaşırdım babası bellı ağrımasın dedikten snra tereddüt ettım sadece zamla alışırız