Arastirananne44 valla en zor donem di benim icin tabiki yemek yemegn bebklere gire hic bisey degil yaninda ama kendi kizim sukur herseyi guzeldi fakat tuvalet egitimi zehir oldu doğurdum aglamadim hemde suni sanciyla ama bu cis egitiminde sinirdn sitresten agladim inan noluyor biliyomusn gituruosun gitmemeye diretiyo oturtuyosun yapmiyo agliyo kaldiriyon agliyo kazimliga oturtutrdum yapmazdi bitti der kalkardi ccooookk seyler daha benim tek tecrubem cevrenin lafina bakip baslama kendin hazirsan heleki bebegin hazirsa oyle basla altinda beziyle getir götür ilk alismaya baslayinca bezini cikar bide senin sitrese girmemn lazim bebege belli etmemen ben bzn anlasn diye belli ettim neden yaptin fln dedim cevrenin lafiyla 🙄sonda cocugun durumuna baktim
internetten arastirdim bide dogum yaptim hersey kotuye gitti yani benim icin baya sitresliydi cicuma zorladim egitimi ondan her bebk bir degil digru egitimi digru sekilde vermk onemli bide herkesi karistirma cisine sadece sen yap benim kayinvalidm fln gorumcm alistirmaya çalıştılar sana nazi gecer yapmaz diye coook pismanim izin verdgm icin onlarda iyiligini dusunuyolar ama kendincocuklari nasi alismis unutuyolar ay icimi doktum resmen