Defneninannesie Aysetalha ay tonton dönemez annesi benim kızım 11. Ayda yaptı bizde tontonuz dönme sıralama emekleme pes peşe geldi
Minnossareannesi Toprak2509 Benim ablamın kızı çok kiloluydu ve sakin bi bebekti 9 aylık döndü. Böyle şeylere bu kadar takılmayın ya bu yaşımıza geldik dönemeyen yürüyemeyen konuşamayan var mı aramızda çok şükür yok elbet öğrenecek üzülmeyin
turansmom Toprak2509 1 aylıkken dönerek koltuktan düştü. Şimdi 5 aylık hiç dönmeye niyeti yok, zorlamiyorum da. Canı ne zaman isterse o zaman doner, çok takılacak bir konu değil her bebegin gelişimi farklıdır
Toprak2509 Depresif_polyanna kıyaslamak değilde ilk cocugum acaba ben mi yanlış yapıyorum yeterince ilgilenmiyor muyum düşüncesine kapılıyorum. Sürekli şöyle aktivite yaptık böyle yaptık diyorlar çünkü
Depresif_polyanna Toprak2509 sen onlara bakma, orası yalan dünya. Hepsi gösteriş. Sen bol bol oku araştır, kendini geliştir. Kendi çocuğunu da kendi bildiğin gibi yetiştir.
Sevda599 Toprak2509 canm benm bebegm 4 bucuk aylıkken donmeye basladı ama oyle kalıyodu ve suan 8 aya yeni girdij emeklemek bile istemiyor sadece donuyor 4 aydır bende emeklesin diye bekliyoeum hic canını sıkma canları ne zaman isterse o zaman dönsün emeklesin 😚
Merve234555 Toprak2509 benim oglusum da 5. Ayina bir gün kala doñdu hosuna gitmedi galiba donmuyo artik😄😄😄
PrensesZeynep Toprak2509 tabiki her çocuğun gelişimi farklidir benim kızım 4 aylık ve dönebiliyo ve yüz üstü durmayı çok seviyo
Adeviyee Toprak2509 canım her çocuğun gelişimi farklı bazı bebekler daha erkek dönerler yürürler kiloları farklı genleri faklı döner merak etme
Fatmak89 Toprak2509 sabret cnm o dönmek istediğinde elbette donucek benimki 4aylikken döndü yüz üstü yatmayı sevmediği için yuvarlanıp dururdu 6aylikende emekleri şuan 8.ay22gunluk artık kalmaya çalışıyor koltuklara masaya tutunup kalkiyor
Ssumru Toprak2509 her bebek farklıdır canım lütfen bebeğinizi başka bebeklerle kıyaslamayın.. bol bol yüzükoyun koyun motor gelişimi için .. siz kendiniz bir kaç kere donmesi için yardım edin kendisi alışır zamanla kızımda 5.5 aylık 1.5 haftadır dönüyor
anneoldumkiben Toprak2509 ay tam üstüne geldi 5 aylık olmasına 3 gün var yüzüstü yatırdım kendini sırt üstü çevirdi şok bir şekilde izledim dönerken kafasını halıya pat vurdu 😶 yavaş vurdu ama anlık şaşkınlıkla neden müdahale etmedim diye kendimi yiyiyom sabahtan beri. Sırt üstünden dönmedi daha bu sayılıyor mu dönmeye😅
Toprak2509 anneoldumkiben satılmıyor sanırım çünkü aynı şeyi benm kızımda yapıyor. Ama sırt üstünden yüzüstüne dönemiyor ☺️