bonjour_maman Kızlar bundan 2 hafta önce falan alışverişe gitmiştik yumurta 30lu 21 TL falan normalde şimdi fişe baktım da 41 TL yazılmış yumurta ya napim şimdi götürüp fişi göstersem bişey yaparlar mı acaba?
bonjour_maman BaharBebek34 hayır şuan şoktayım valla bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum ya bu nasıl bişey biz fark etmeden belki hep yapılıyor valla hep dikkat etmek lazım az Bi para değil yani
bonjour_maman Busraata valla şimdi bebeğimle tek evdeyim ama yarın götürücem rezil edicek bu ne ya Allah aşkına resmen milletin hakkına giriyorlar
Mom0982 bonjour_maman hep yapıyorlar kaç kere duydum.Allah iyi etsin bunları git orayı başlarına yık.20 lira az mı bu zamanda
bonjour_maman Mom0982 işte zatwn o gün alışveriş yaptığımda Bi kadın la görevli tartıştı aldığı şeyi 2 kez geçmiş diye o gün benimde başıma gelmiş haberim yok
Mom0982 bonjour_maman git al paranı o gün ki fiyat bellidir zaten verdiğin para da fişte yazıyor.arıza çıkarırsalar yetkiliyle görüşmek istiyorum de bimere kadar giderim de
CanselK bonjour_maman bende geçen gün A101’den anneme bardak aldım. 12 lira yazıyordu fiyatı eve geldim fişe baktım 24 TL geçmişler