Minnak23 Kızlar tam bugday unu ve bebek irmiği geçiyor cogu tarifte sizler nerden aldınız bunları yada hangi marka kullanıyorsunuz bilgi verir misiniz ilk bebeğim bilgim yok
Bal-Kaymak Minnak23 aşçı anneden alıyorum , bitmesine az kala hemen tekrar alıyoruz 😂😂 bisküvi, irmik,tam buğday unu,tarhana,bebek makarnası hepsini ordan alıyorum
SertapHilal NSZA2020 6,5 aylıkken vermeye başladım ben. İrmiği genelde meyve pürelerinde falan kullanıyorum
Bal-Kaymak Happydef Pankekte, krepte, mücverde , yoğurt çorbasında yani beyaz un yerine kullanıyorum evet ☺️
Smrenes Tatlım bebek irmiği denilen şey normal irmiğin toz hali gibi bişey gerek var mı bence yok.. İçinde irmik olsun bebek de pütürlü yemeğe alışsın he dersen organik mi olsun imkanın varsa organik irmik al yeter baharat öğütücün varsa onda da öğütüp bebek irmiği yapabilirsin.. Tam buğday ununu aslında kendimize de kullanmamız lazım normal una göre daha faydalı.. Al marketten canım şu sırf adında bebe yazan zeytinyağını falan alıp da şu milleti zengin edip kendinizi de cebinizi de darlamayın 🙈😘
Minnak23 Smrenes zaten kızım büyük sekiz aylık dokuza doğru yol aldık hep tariflerde bebe irmiği bugday unu yazıyor normal markette bulamadım onları bilgimde cok yok bilgi için yazdım zettinyagı kendi kullandımızdan katıyorum zaten kızım için ekstra bişey yapmıyorum bilgi alıyım dedim fikrin için de teşekkürler 🤗