Ipeks_mom Doğduğundan beri sadece mama ile beslenen bebeğinize ilk tadımları ilk ek gıdaya falan kaçınci ayda başladınız acaba 6 aylık olmasını beklediniz mi arkadaşlar
gizemito Ipeks_mom Doktorumuzu önerisiyle 5. ayda başladık biz. Ev yapımı yoğurt, bal kabağı, tatlı patates, havuç, brokoli, elma verdim ben
GulseNavin Ipeks_mom biz 4. ay tadimlara basladik 5 ek gida yavas yavas 6 tam verdim simdi 10 aylik ek gida yogunlukta
Ipeks_mom Angels1324 bende internetten arastirdigimda mamayla beslenen bebekler 4. Ayda ek gidaya baslayabilir diyoda ondan merak ettim. Bnde goturucem bakalim 4. Ayinda ne dicek doktor. Bu ara mama yi bile hic icmek istemiyo zaten zqyif uzuluyorum daha da zayiflar diye
Ipeks_mom Demet_k benimki bu ara mama bile icmek istemiyo goturucem bnde 4. Ayinda kontrole yavas yavas baslatmak istiyorum onaylarsa doktorda bakalim ne diyecek
Angels1324 Ipeks_mom benim oğlum mama ile beslenir di onda 4 aylık ken başlamıştık doktorumuz aynı doktor du şuan sütüm yeterli diye olsa gerek ki başlamadı insan çok üzülüyor yemeyince benim kızım da öyle içmek istemiyor sütümü ondan artıyor :(
Demet_k Ipeks_mom benimki de öyleydi oyüzden ek gıdayı çok bekledim. En azından değişik tadlar olsun diye
GulseNavin Ipeks_mom belirli bisey verdigim söylenemez mesela kahvalti yaptgim sirada bir cay kasigi yogurt verirdim maksat tadina varsin ne yediysem onada tattiriyordum bir cay kasigi kdr aylar gecince miktari arttirdim bu sekilde ☺️
Ipeks_mom Angels1324 bnde hic anne sutu almadi vitaminde alamiyo diye uzuluyorum o yuzden istiyorum 4. Ayda baslamak