Sevdamavi Kızlar 21 günlük kızçem üç gündür yüzünde sivilceler cıkıyor sadece yüzünde vucudunda yok siz de de oldu mu ne zaman geçer?
hunilimomm Sevdamavi eviniz sıcaksa ondan olabilir öpüyorsanız ondan olabilir bide emerken yüzü göğüsünüze değdiği icin sıcaktan olur canım isilik de o şekilde oluyor
Utkucan Sevdamavi daha birkaç saat önce aynı postu açtım bende çenesinde bir tane içi beyaz sivilce çıktı nedendir diye sıcaktan oluyormuş öyle yazmış arkadaşlar
Lilababymom Sevdamavi evet okuyor doktora sordum bebeklerde olur öyle şeyler zamanla geçer dedi. Anneden geçen hormonlardan dolayı da olabiliyormuş
MvS220221 Sevdamavi benim bebeğimde de vardı canım sadece yüzünde değil.tum vücudunda Dr a götürdüm mustela bebek bakım kremi önerdi vücuduna da yağ kullan dedi masaj yaparak sürüyorum baya götürdü şimdi tek tük zamanla geçiyor
Halimeuysal Bnde de oldu canım kırmızı minik minik şuan 2 bucuk aylık geçti bazende gidiyo tekrar oluyodu. Ama sıkma canını geçiyor bişey olmaz :)
Annekeki Cildi dunyaya yeni alisiyo oyuzden otarz seyler alisana kadar oluyo. Abartili sarip sarmalamayin bir de yuzunu opmeyin🌸
Sevdamavi MvS220221 aldım kuzum ben de mustela krem fazlalaşınca krem endişelendim teşekkür ederim rahatladım
Bebegimm1 Sevdamavi bizdede cikti 3ayligiz biraz arastirdim cildini ıslak bırakmamak gerekli bu süre de opmemeye dikkat edin 1hafta oldu yeni yeni geciyor çenesinde cikmisti sivilce olan yeri ıslak birakmayın ☺