Busram55 Bebegm 2 buvuk aylık dogdgndan beriher yemrkten snra kusuyor. Amma çökelek gbi amma su gbi. Yani her zamn kusuyor. Bebegi boyle olan varmı kilo alımı vs iyi. Kaç aylıkken gecer bu kusmalar
Eadabebek Busram55 benim bebeğim de aynı doğduğundan beri ne kadar mama meme emdiyse çıkarıyordu. Reflüsü varmış şuan 6 aylık olacağız hala kusmaya devam ediyor. Antireflü mama kullanıyoruz o yüzden kusması azaldı
Bayezidin_annesi Busram55 1 ay 6 gunluguZ doğduğundan beri kusuyor emdiği gibi de kusuyor midrsind3 ne varsa su gibi de kesik kesik peynir gibi de çok kusuyor büyük ihtimal refluden kusuyor bebekler
Halimeuysal Bnimde aynı şekilde 2 buçuk aylığız reflü ilacı kullandık ama bıraktım şuan baya azaldı ama tabiki gene ara ara kusuyor bazen yediği gibi bazen bi kaç saat sonra inşşlh geçer rabbim sağlık versin tüm yavrularımıza bunlar geçer
Eadabebek Omerkayra1 aptamil Ar kullandık kabız yaptı evolvia ar kullanırkende çok fazla kaka yapmaya başladı bi de rengi açıldı kakanın içmiyordu zaten şuan bebelac thickener var onu bebelac 1 numarayla karıştırıp veriyorum kaka normale döndü
Omerkayra1 @Eadabebek bende bebelacla aptamil arasinda kalmistim aptamildem hep benzer yorumlar aldim bebelactan yana kullanicam hakkimi o zaman tesekkur ederim ☺️