Lidya-t Üzerinden zaman geçmiş umarım görürsünüz mesajımı. Otizm merkezinde çalıştım demişsiniz o sebeple size yazmak istedim. Benim oğlum iki buçuk yaşında anne baba tanıyor, bizi görünce mutlu oluyor. Konuşma yok tek kelime anne bazen meme diyor. Sürekli kanat çırpma hareketi özellikle mutluysa veya konuşmadığı için elimde birşey gördüyse onu istediğini bana anlatmak için hızlanır şekilde yapıyor. Tv de çocuk şarkıları dinlerken ayaktaysa poposunu sallıyor. Oturuyorsa sağa sola sallanıyor. Ya da çok heyecanlandıysa koşup benim üzerime atlıyor. Öpme beceremiyor yanağımı ısırıyor. Sürekli denk neresi gelse ısırmaya çalışıyor ayak bacak yanak farketmez. Ama bunu kavga ederek veya sinirle değil gülerek yapıyor bazen de izlediği bişeye dalarak. Eli ağzından asla çıkmıyor. Uyumaya geçtiğinde parmağını benim ağzıma sokmaya çalışıyor. Bunlar bir sorun olabilir mi ? Benim bir de 2 yaş büyük kızım var. İkisine yetişmeye çalışırken inanın çok yıprandım. Ve özellikle yemek seçip çizgi film olmadan yemediğini farkettiğimde sizlerden aynı sorunları yaşayan var mıdır bakmak derdimi bölünmek istedim.