baldanadam Bebeğim 3 aylık doğduğu günden beri hatta ultrasonda bile gördügümüzde eli yüzündeydu şimdide eliyle yüzünü gözünü ovuşturuyor sürekli kafasını bi sağa bir sola durmadan cevirip duruyor ilk zamanlar gaz vardi genelde gazdan yaptigini dusunuyordum ama surekli yaptigi icin artik tedirginim bilgisi olan var mi lutfen doktorumuzda gaz diyor ama gazini cok guzel cikardiktan sonra da devam ediyor sıkıntı
Durumommy baldanadam kızım 2,5 aylık aynı şeyi o da yapıyor elleriyle gözlerini övüyor gözleri kızarıyor başını sağa sola vurur gibi yapıyor ama genelde bunu kendi kendine uykuya geçerken yapıyor bir sorun teşkil ettiğini sanmıyorum siz neden sıkıntı yaptınız
Milaninannesi baldanadam kızım 2.5 aylık o da bahsettiğiniz gibiydi sık sık ellerini yüzüne götürür kendi kendini rahatsız eder geceleri uykusunu bölerdi. Çareyi yarım kundakta buldum ben tavsiye ederim.
baldanadam Durumommy gozunu degil sadece komple yuzunu ovusturuyor bir de uykusu gelmis olsa tamam ama uyku esnasinda da yapip kendini uyandiriyor o yuzden sıkıntı yaptim uyurken yapmasi tedirgin etti