bsrcllalasl 2.ay aşılarımızı olduk bugün internette ateş ve uyku sorunlunları yada uykuları değişecek yazıyor , siz neler yaşadınız ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Ates_mami bsrcllalasl dün olduk 2.ay aşısını. 2 dozu yaptı 1 dozu ellerinde yokmuş onu da yarın yapacaklar. Dünden beri bişey yok. Huzursuzluğu bile yok. Uykusu herşeyi aynı.
Mahbuss bsrcllalasl benim kızım çok ağlamıştı aşı olduğu gün ateşide biraz vücudunda vardı ama gece uykusu iyiydi Sadece aşı olduğu gün çok huzursuzdu.
Gmz_ bsrcllalasl Bizde dun yaptırdık aksam biraz ateş yaptı onada bir çay kaşığı ateş düşürücü verdim rahat uyudu sikinti olmadi baska
Halimeuysal Bizde yeni olduk hiç bişey olmadı çok şükür her günkü. Gibi geçti her bebek farklıdır merak etme herkesin dediğine internette yazanlara çok kulak asma bnce bnde öleydim çok moralim bozuluyodu ama hiç alakası olmuyo internette yazanlarla
Girlpower bsrcllalasl ben de dün yaptırdım 3 aşı birden oldu ateş falan olmadı uykusuzluk da olmadı hatta bugün sabahtan beri sürekli uyuyor Arada bi uyanıyor azıcık emip tekrar uyuyor karnı aç mı acaba kafama takılıyor🙄
Bsrcnar06 Bizde Pazartesi olduk ateş olmadı çok şükür fakat 2 gün çok huysuzlandı ağladı düzensz uyudu🤦♀️
MeteNaz bsrcllalasl bizimki hep uyudu aşı olduğu gün biraz huzursuz oldu ama şükür ateşi çıkmadı uyuyarak atlattık