Mom088 Masal23 kızım 8 ay 10 günlük . Emekliyor tutunup kalkıyor tutunarak yürüyor alkış yapıyor öpücük atıyor biz şarkı söyleyince ses çıkararak eşlik ediyor çıkardığı sesler değişti daha fazla konuşmak içim çaba sarfediyor. Ama tabi her çocuğun gelişimi farklı
Blz01 Masal23 henüz emeklemiyor.ayakta tutunarak durabiliyor ve asla oturmak istemiyor sürekli yürümek istiyor.oyuncaklarıyla bile ayakta oynamak istiyor🤦♀️
Kahverengi_ Masal23 8 bucuk aylik emekliyor (yeni sayılır 5 6 gundur) tutunup kalkiyor bababa dedede mamama gibi şeyler söylüyor by by yapmaya çalışıyor tutunarak yürümeye çalışıyor
alpin-annesi Masal23 8 ay 11 günlük desteksiz oturuyor mama baba gibi şeyleri söylüyor yürüteci çok seviyor kendi kendine bağırıyor evin içinde 😂🙈 istemediği şeyi açıkça belli ediyor. Kolunun altından turunca ayakta duruyor destekle 2 3 adım sıralıyor. Oyuncağını atıyor attığı yer alabileceği yatkınlıktaysa alıyor değilse gözü ile takip edip bağırıyor vermemiz için. Sıt üstünden yüz üstüne yüz üstünden sırt üstüne dönüyor ama yüz üstü durmayı hiç sevmiyor 3 5 dk zorla duruyor.
aylakmadam Boyuna dönüyor desteksiz kisa sure, destekli uzun sure oturuyor. Yurutecler ewi tavaf ediyor. Herseye uzanip firlatiyor. Beni taniyor baskasi agu yapinca sarilmaya basladi bana.. yemek istemeyince siddetle itikliyor.
Zeynepbadeaydmr Benimkinin dişi yok tam 8 ay 10 günlük emeklemiyor sadece yete koyunca sağa sola döne döne odayı geziyor teyze dede baba diyebiliyor