Cheddar Mircet baya bi mayalandı şimdi tepsiye serdim 1saat sonra pişirip yicez inşallah 🤭 öldüm acımdan oyh
toesta Berilberen evet hamurunu hep bu tarifle yapıyorum tadı tuzu yerinde çok güzel oluyor üstüne kafama göre şeyler ekliyorum
Cheddar Eminerd tamam canım atarım heyecanla bende merak ediyorum 🤭 zaten iş hamuru yapabilmekte bi de açabilmekte 😅 hamuru güzel halletimde açma işini iki tepsiye böldüm komple fırın tepsisi kadar açamadım 😁
Prensesannesi02 Cheddar tek kişilik ölçüm.1 yumurta,3 yemek kaşığı yopurt,2 yemek kaşığı sıvıyağ,yarım kabartma tozu,aldığı kadar un.üzerinede damak zevkinize göre önçe salça ve diğer malzemeleriniz
Cheddar Eminerd @Mircet Sana ben nasıl teşekkür edeyim yaaa 😻 iki tepsi çıktı hepsini yedik 🙈 şekline çok bakmayın açana kadar canım çıktı 😂😂😜
Mircet Cheddar afiyet bal şeker olsun 😘😘😘 ellerine sağlık bebeğim yaparsın kızım ne var onda bebeler rahat versin yeter ki 😂 şekil şukulda efso ama
Cheddar Birkizbiroglan şimdi gömdük gece gece Allah affetsin🤭 mayalı yaptım arkadaş tarif verdi saolsun. Bundan sonra yaparım valla sevdim ilk pizzam😂