Sefaserpil Oğlum naparaam yapıyım giymiyor çorap kilotlu çoraplar aldım yok çıkarıyor ağlıyor krize giriyor ne yaparsam yapıyım sasieidm kaldım bı yol söyleyin bana malum havlar soguk hasta oluyor yaz olsa zaten giymesin
Cheddar Sefaserpil ev kaç derece ki canım? Benim kızda koko patik tarzı giyiyor sadece çorap külotlu çorap hayatta giymez
Zalimsin Sefaserpil ayaklı pijama altı giydiriyorum ben benim kız da tutmaz ayağında çorap filan bi de demek ki külotlu çorap çocuğunuzu rahatsız ediyor alternatif bulmak lazım çok şükür yaz geliyor ayakları sıcak olsa yeter
Bugrababy Sefaserpil evin içinde birşey olmaz olsun 😂 hareket halindeler sürekli zaten sıcaklıyordur. Yerlere daha fazla halı kilim vs artık 😂
Enneeeee Sefaserpil canım benim kizimda direniyordu çıkarıp atıyordu farklı çoraplar giydirdim ablamın tavsiyesiyle ve bunu sevdi çıkarmıyor sende dene istersen, kendi seçiyor artık bu ayaga bunu öbür ayağa bunu giycem diye 😝
Gulmrt Sefaserpil erkek bebeklere külotlu çorap önerilmiyor diye biliyorum rahatsız oluyordur belki. Lcw ayaklı pijama altları var onlardan deneyin veya ev ayakkabısı attipas tarzı olursa çıkaramaz