Kumsl Kizlar bebeğim 7 aylık iki dakika arkamı döndüm koltukta yatıyordu birden ayağa kalkacak pozisyonda inerken görüp koştum ama yetişemedim kafasının arkasına düştü yarım saattir ağlıyor daha yeni sakinleşti sizce bişe olmuş mudur normal uyku saati de geldi napmaliyim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kumsl 2 saat uyutmayın gözlerde kayma kusma ve hareketlerinde degişiklik görürseniz acile gidin. Ama yarım saat ağladıysa bi gidin bence Allah korusun.
Deletedmom626262 Kumsl gözlerinde kayma yoksa fışkırır şeklinde küsmüyorsa bilinci yerindeyse sorun yoktur 2-3 saat kadar uyutmayın gözlemleyin
semaahmet Kumsl cnm benim kızım o aylarda kafasını petek borusuna vurmuştu hemde ne vurmaydi hiç unutmam ozmanda doktor uyutma dedi ama çocuk uyumuştu ben hep başında bekledim eğer uyursa gözünü ayırma cnm bebisinden illa bişey olursa gösterir tepkisini çok geçmiş olsun
ynckhvc Ben çocuk acil hemşiresiyim, her türlü ihtimale karşı Bi sağlık kuruluşuna götürmeni öneririm. Bir de sakin olmaya çalış, bebişler düşe kalka büyüyor, endişeni hissedip o da korkmasın 😌
Kumsl semaahmet sağolun götürdüm acile tam giderken fışkırarak kustu o beni çok korkuttu ama çok şükür birşeyi yokmuş .
UraSsmom Kumsl Geçmiş olsun cnm o kadar ağlaması tuhaf yarım saat Bi götürün isterseniz içimiz rahat etsin
Bugrababy Kumsl bebeğini en iyi sen anlarsın anormal bir durumu var mı? Korkudan ve can acısına ağlamıştır. Gözlerinde kayma kusma vs yoksa hiç korkma. Ama uyutma oyala istersen biraz.