Derindoruk Yamune korse kullanan varmı aranızda kızlar almayı dusunuyorm da biraz gec oldu Ama işe yarar mı bebegım 4 aylık
Masalim Derindoruk yariyo canim muhtesem bir urun gozun kapali alabilirsin ben kizimda kullandim 22 kilo aldim 16 gitti ama kocaman bir gobegim vardi yamuna aldim iyikide almisim karnim eskisinden duz oldu kizim bes aylikken 49 kiloyla tekrar hamile kaldim su an 32 haftalik hamileyim kilo korkum hic yok yamuna sayesinde😀
Funnymom Derindoruk yamuna kilo vermenize yaramıyor, incelmenizi ve doğum sonrası göbeğinizin düzleşmesini sağlıyor. İncelmek niyetiyle alacaksanız alabilirsiniz, fakat kilo vermek sizin bünyenizle ilgili bir durum.
Turtam Derindoruk ben 4 gün önce aldım muhteşem bişe taytını da alıcam doğumdan snra kılom kaldı ama yamuna sayesinde gidiyor farkediyorum korseyi taktığım an su içinde kalıyo göbeğim
Turtam Derindoruk eqer sırtında yağlanma warsa askılı premium korse almalısın benm aadece göbeğim war latexs önerdi yamuna korse
Derindoruk Masalim bide ne önerirsin siyah arkadan ayarlanblr var 119 a su an ındırımde en uygunu o☺️Onu alsam olurmu
Masalim Derindoruk ben verdim 6 kilom vardi gitti valla ama normaldede zayiftim bol su ictim onu taktim eski halime dondum toplasan bir ay bile takmadim
Masalim Derindoruk ben askili olandan aldim digerlerini bilmiyorum valla ne desem yalan olur uc kopcali onden olan gogusleride dik tutuyo kayma sansida olmuyo ama askiliyi alirsan yarim atletle takmani tavsiye ederim sutyenle silikon gogusmus gibi duruyo ve demiri acitiyi
Yusufummm Bende hamileligimde 20 kilo aldim suan oglum 1 yasinda acaba taksam faydasi olurmu bide aldiginiz site hangisi guvenilirmi
habibe_omerasaf Durdudilerrr askılı kullananla cok memnunms bende askılı almak istedim ama kimse yok sanırım🙂🌸
Masalim Defne123 ben 15 gun duzenli kullandim amasaatleri bi gun uc saat bigun bes saat sikilana kadar taktim 15 gunde aklima geldikce taktim valla
Turtam Derindoruk evet biraz fazla ama gerçekten werdiğin paraya değiyo. Doktrlar bıle doğum sonrası gamuna korseyi öneriyo