HonKiPonKiDoNiNo Günaydın . . Oncelikle selam eder yanaklarinizdan operim vefakar Analar 🌺 Bir sorum olacak bugun Öykü ye lahmacun yapmak istiyorum, aranizda yapan ve sahane oluyor diyen varsa bi zahmet bana tarif biraksinn, simdiden tesekkurlerr 💕
ElifTGM HonKiPonKiDoNiNo https://www.nefisyemektarifleri.com/tavada-mayasiz-pratik-lahmacun/ ben hep bu tarifle yapıyorum harika oluyor gökçede yiyor bence denemelisin🥰
Sdf123- HonKiPonKiDoNiNo ben bize yaptığımızdan yediriyorum bebekler için farklı bi tarif var mı bilmiyorum afiyet olsun öyküye şimdiden 😊
HonKiPonKiDoNiNo ElifTGM Yok aslinda ama kullanmiyorum sut, doktor 2 yasa kadar onermedi.. sadece peynir ve yogurt yiyor sut urunu olarak.
Htckrkybkr HonKiPonKiDoNiNo biz içini kendimiz hazırlıyoruz fırına yaptırıyoruz. Gerçi hazır olsa da yedirirdim de ben.
Zehraasya HonKiPonKiDoNiNo üstte klasin. Bn kendi yaptgm aviki lahmacunu yedriyorm hos kendi saldriyo hep 1 yasnda basladi yemeye suan 2 yasnda bayiliyo😬😬
GokturkAlp HonKiPonKiDoNiNo biz sıksık yapıyoruz kendimize. Ama içini hazırlayıp pişirmek üzere pideciye bırakıyoruz. Siz de böyle mi yapacaksınız yoksa herşeyi ile evde mi pişireceksiniz?
GoGirl HonKiPonKiDoNiNo ben de hazir yedirenlerdenim ustte kalsin lahmacun paketli gida vs olmayinca tereddut etmiyorum
ElifTGM HonKiPonKiDoNiNo canım sütü içermeyebilirsin ama bebeğe kurabiye kek poğaça çorba falan yaptığında kullanabilirsin . Çünkü pişmiş süt yoğurt ve kefir gibi süt formunu kaybediyor. Direk içirmekle çok farklı yani. ben alerjik bebek annesiyim ki benim doktorum bile sütlü tarifler yaptırıyor bebeğime