Zeynepsefa Merhaba arkadaşlar. 4 aylık bebeğimi emziriyorum. Çok aşırı terleme var. Gece uyurken bile terliyorum . Benim gibi olan var mı bi çaresini bilen yardım edin..
ikitostikannesi Zeynepsefa terleme bendede çok var bana herkes emzirirken terlersin normal dediler 🤷🏻♀️
2015 Zeynepsefa bende de aynı sıkıntı var kazak giyemem kışın bile çok ince şeyler giyinirim beni gören şaşırıyor kış gün böyle giyilir mi diye ama ben terledigim için bişey giyemiyorum hamileyken bile günde üç kez banyo yapardim
MrvUras Zeynepsefa Ben de öyleyim maalesef. Hamilelikten önce hiç ama hiç terlemezdim doktora bile sormayı düşündüm yani o derece. Şimdi de terlemekten üşütüp hasta oluyorum evin içinde. Bir çözüm bulamadım henüz 😔
AylassMomy Zeynepsefa aynı durum bende de var hele lohusayken foşur foşur terliyordum şimdi de adet zamanları aynı şekilde acayip terleme ve sıkıntılarınma var.bebeğim 5 aylık bu arada.bnce hormonlarla alakalı 1 yılda normale dönüyormuş sabretmek lazım
Zeynepsefa ikitostikannesi emzirirken de terliyorum normal zamanda da. Evde tişörtle duruyorum yani o derece.
ikitostikannesi Zeynepsefa bende öyleyim kısa kollu geziyorum dışarı çıkarkende ip incecik elimde değil hem darlanıyorum hem terliyorum ve yaz kış farketmiyor sürekli duş alıyorum inşallah geçer bu terlemeler
Alpitom Zeynepsefa aynı durumdayım evde hep kısa kollu geziyorum gece iki defa pijama değişiyorum 3,5 aylık bebeğim
Defnem20 Canım terlemenin bir çok sebebi var. Hormonal de olabilir Allah korusun kötü bir hastalık belirtisi de olabilir . Doktora git bence.