Strongmomm Bebeğim 2 ay 23 günlük anne sütü artı mamaveriyorum şu ana kadarda aptamil verdim sma denemek istiyorum ama çekiniyorum sürekli aynı mama kullanımına vucudun alışmasını istemiyorum gecenler tecrübeli olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim 🌼
KzyMrv Strongmomm Benim bebeğimde 4 gün sonra 2 aylık olacak Bizde aptamil ile başladık doktorumuz aptamil veya evolvia kullan dedi ben aptamil ile başlamayı tercih ettim çok gaz yapınca sma comfort aldım gaz ve kabızlık sorunu olmasın diye ama sma optipro da kullandım anne sütüne yakın bir mama olduğunu söylediler onunla alakalı mı bilmiyorum ama yaparken de ne topaklanıyor nede çok fazla köpürüyor güzel bir mama yani
Minikcasper01 Strongmomm ben doğduğunda sma optipro ile başladım 2 ay 17 günlük hala devam. Ben memnunum.
ikizlerinannesi2985 Strongmomm ben en basta aptal kullandım 1 ay ikisi de çok feci kabız oldu. Ciyak ciyak bagırdılar. 2,5 aydır sma kullanıyorum,ayy maşallah diyim çok memnunum
Sena4207 Minikcasper01 kac cc veriyorsunuz ne kadar aralikla ve kac kere veriyorsunuz bizde 2 ay 15 gunluguz
Strongmomm ikizlerinannesi2985 kızlar sma nın iki maması confprt optipro biri gaz yapamayan ama hangisi
Melinay Kısa ve net söylüyorum Hip gaz kabız sancı hiç bişey yapamadı benlm kızımda çok da yaradı maşallah
Egelim Strongmomm Her ikisinden de memnun kalmadım ben, hipp combiotic kullanıyoruz şu an ve çok memnunum.
Nlyckmk Strongmomm merhaba ben bebegime 1.ayından itibaren mama takviyesine başlamıştım sma ile başladım aptamilin çok gaz yaptığını söyleyen oldu 6.ayına kadar sma kullandık daha sonra aptamil yarıyomu diye kullanmak istedim ve 2 ay zor içti belki smaya alışmıştı birde aptamilin kokusu beni rahatsız etti daha sonra hemen sma ya döndüm ve 1 yaşına kadar sma ile büyüdü hiçbir problem yaşamadık. Daha sonra kendi mamayı bıraktı hip ile ilgili de çabuk açıktırdığını duymuştum artık daha sıvı formda bir mamamı bilmiyorum ama ben en cok smadan memnun kaldım.
Ezgialp Sma optipro kullanıyoruz doğduğundan beri maşallah diyeyim çok memnunuz gaz sancısı da kabızlık da çekmedik
KubrAyhanYigit 5ay 25 günlük oğlum doğduğundan beri Aptamil kullanıyorum kabızlık yaşamadık öyle bazı dönemler hariç hala meme+mama olarak devam ediyoruz
Esilamm01 Strongmomm 1 aylıktı sma ile mamaya başladık şuan 11 aylıgız hala devam memnunum mama dan Bi sıkıntı yapmadı çok şükür kabız olursa eger mamanın içine 1 çay kaşıgı zeytin yagı koyuyordum geçiyordu küçükken tabi 🙈
Aysel_11 Strongmomm peki kaç cc mama veriyosunuz emzirmeden sonra biz de 37 günlüğüz de nasıl yapacağımı bilmiyorum . o 5 saat içinde yeniden emziriyomusunuz peki isteyince
ikizlerinannesi2985 Strongmomm confort gaz ve kabızlık için diye biliyorum ben. Optipro normal ama o da çok fazla gaz yapmadı benim bebiklerde🤗
Esmatklc Strongmomm Canim ben de aptamille başlamıştım daha sonra sma ve bebelac gold denedim içmek istemedi içtiği zaman direk ya kaka yapti ya da kustu. Bebekte bebeğe değişiyor ama denemek. Istiyorsan ufak paketlerden al dene
PrensesZeynep Strongmomm kızım 4 aylik dogduğundan beri sma optipro kullaniyoruz bi defa aptamil aldim ama severek içmedi o yüzden sma ya devam ediyoruz ve memnunum tavsiye ederim
Dygu21 Strongmomm ben hastaneden çıkıtımız gündendir mecburi mama kullanıyorum ve hep onu kullandık çok memnunum