Fatmabkdmr Merhaba bebeğimi uyku tulumu ile yatırıyorum. Oda ısını 24 nem 47 ve buhar Makinesi de çalışıyor. Ama bebeğim terlemiş. Kafası vücudu ter. Altında Kısa kollu zıbın var sadece. Ne yapıxam ben terlememesi için
Minikmucizem- Fatmabkdmr tog değeri kaç tulumun kısa kollu değil de kolsuz zıbın giydirip yatırın 24 derecede
20Elif26 Fatmabkdmr elyaf mi acaba tulumunuz pamuk olmasi gerekiyor bide buhar makinesi evin nem durumuna göre açılır fazlası zararlı çünkü dikkat ediyorsunuz dur belki ama naçizane bir tavsiye
20Elif26 Fatmabkdmr en kalın o bir tık incesi olsa iyiymiş dereceyi bir derece düşürüp deneseniz terleyip usurse daha kötü
Fatmabkdmr Minikmucizem- ama sabaha karşı bunda bile üşüyor kolları burnu serin oluyor. Ne yapıcam şaşırdım. Üstünü de çok açıyor normal kıyabet giydirdiğimde
20Elif26 Fatmabkdmr gerçekten buyuseler ya bende burnu usuyunce bütün günüm geceyi düşünerek geçiyor bizimkire üstünü hiç ortturmez off diyor bazen insan
Minikmucizem- Fatmabkdmr kollarından üşütmez canım bebekler ensesini ve sırtını kontrol et oraları soğuksa üşüyordur
Defnekokusu 20Elif26 Eğer göğsü ve ensesi soğuksa bebek üşüyor demekmiş. El, ayak, dudak ve burun uç noktalar olduğu için soğuk olması normalmiş. Endişelenmeyin 😊
Fatmabkdmr Minikmucizem- ah annelik güdüsü yok mu uykular haram oldu sürekli bebeğimi kontrol etmekten. Teşekkür ederim.