[silindi] İyi geceler anneler.Korkulu rüyam başıma geldi sonunda 7 aylık bebeğimin burnu tıkandı.Kuruyanları sürekli temizliyorum serum fiz. sıkıp aspiratörle çekiyor babası ama yok gelmiyor bişey fakat tıkalı hırıltı geliyor.Başına soğan karanfilde koydum başka önerileriniz varmı ne yapmam gerek lütfen yardm eder misnz🤕🙏🏻
Mltmokty [silindi] hırıltı sadece burun tıkalı diye olmayabilirmiş benim oğlumda da vardı malesf ciğerden geliyor hırıltısı dedi doktor antibiyotik vermişti bir hafta kullandık geçti çok şükür
busrasahinn [silindi] iburamin zero verdi bizede burnu tikaniyodu sadece gece yatarken verdim ben 3 gece şimdi daha iyi zaten doktor da çok tikandigini hissedersen ver demişti serumla açıyorum bende burnunu gece de yatmadan iburamin veriyorum
Hsynsedefcbn [silindi] aspiratör ile sürekli çekme günde bir iki defa çek serum fizyolojiyi saat başı veya iki saate bi düzenli kullan burnuna sık midesine gitsin çekme düzenli ve sürekli kullanım gerekiyor umarım düzelir yavrucak
Minikprenses bizdedr asırı burun akıntısı var doktor solunum yolu enfeksiyonu dedi calpol içir dedi günde 3 kez burnunu aç dedi o kadar
Mltmokty [silindi] benim ilk hırıltı ile başladı her bebek bir değil sakın kafanıza göre calpol yada başka birşey vermeyin yarın hemen bir doktora götürün o sizi yönlendirecektir geçmiş olsun.
Minikprenses [silindi] ateşi cıkarsa diye dedi günde 3 kez ateş olmadan vermem dedim dünden beri ateşi cıkıyo ılık dus ve havluyla kontrol edemessem yada cok asırı huysuzlanırsa veriyorum mecbur
ikikizannesi [silindi] bebgim 2 aylikken ablasidan grip gecti dr serum fizyolojik ve sekrol verdi oksurugumuz kesildi balgami sulandiriyor ve kolay atilmasini sagliyor oksuruge iyi geliyor