[silindi] Slm anneler oğlum memeden ayırdım biberon veriyorum ama süt içiyor bitince ağlıyor sürekli süt le oyalanarak içmek istiyor bende şekerli su veriyorum sizce sorun olur mj
Edizbeyinannesi [silindi] herşeyin fazlası zarardır canım oğlun ne kadarlık bilmiyorum ama bence vermemelisin hem bebege hem böbreklere zararı büyük
20Elif26 [silindi] şeker direkt olarak beyin hücrelerni öldürür artık yetişkinler bile bırakıyor zararını sen düşün ne diyeyim arkadaşım pekmezli ver ballı ver ne bileyim şeker diyorsun yani bas bas bagiriyolar zararlı diye
20Elif26 [silindi] üstelik artık geceleri süt yerine ayran verin diyolar hani bırak şekeri süte bile doktorlar karşı seni kırmak istemem ama şekerde verme yani
Zekimurendebizigorecekmi Şekerli su mu 😨 Canım benim çokfena linçleneceksin sıkı tutun . Ayrıca şekerli su çok çok sakıncalı şeker zaten yasaklı bi ürün en az 2 yalına kadar
[silindi] Zekimurendebizigorecekmi haklısın ama sürekli biberon süt istiyor sonra kusuyor fazla olunca suyu kusmuyor şeker yarım çay kaşığı ekliyorum belki 1 çk fazla değil idrarını çok yapıyor suyu içince ya bilemiyorum ki ne yapmalıyım
Kkccozgc Çocuğa serum mu bağlıyorsunuz alternatif mi kalmadı şekerli su nedir? Bu gecelik forumda cinnet kotamı doldurduğumu düşünüyorum,herkes aklına mukayyet olsun iyi geceler😂❤️
[silindi] Kkccozgc biraz sakin olmalısın bence sadece tecrübeli ve konuyla ilgili bilgi sahibi kişiler yanıt verse yeterli iyi uykular😊
Zekimurendebizigorecekmi [silindi] Başka bi alternatif dene .. mesela meyve suyu sıkabilirsin azıcık sulandırıp ver , kefir ver , ayran ver , komposto yap şekersiz onu belndrdan geçirip şekersiz olacak tabi onu ver hem beslenir hem zehirlenmez şekerle böylelikle
[silindi] jap pekmezde agir gelir bikere denedim kusuyodum aşırı şeker oda . Bence hiç bisey vermemeli takı acıkana kadar oyun oynayabilir bukadar basit
[silindi] Formül mama veriyordum ama keçi sütüne geçtim bu arada 19 aylık oğlum keçi sütü hakkında ne düşünüyorsunz
20Elif26 [silindi] anne sütüne en yakın sütmüş ve genelde çoğu insanda alerjik olunmayan nadir bir şey keçi sütü 👍
Gulsaherkul [silindi] 19 aylıksa inek sütü ver zaten yemek yiyordur şekerli suya ne gerek var? Şeker zaten onun bücudunda olmamalı.
Kkccozgc [silindi] konuyla ilgili bilgi sahibi olmak için birden fazla çocuk büyütmeye gerek yok aklı ve mantığı olan bilinçli her insan bu soruya yanıt verebilir çok şükür akıl sağlığım yerinde,iyi geceler dilerim