kbrmeva Sevgili anneler 1 ay 14 günlük bebeğim var sizler bebeklerinizin ilk tırnağını ne zaman kestiniz
Gamzeliimom kbrmeva uzadıkca kesmiştim canım 40 ı çıktıktan sonra eldiven takmadım ellerini tanısın diye 1 hafta yüzünü çizdi sonra alıştı uzadıkca kestim yani
Gokcemsii kbrmeva 40’ı çıkınca kesmiştim. Eldivenlerini çıkardım çünkü ellerini tanıması gerekiyordu.
GlyAtlas Ben uzun gördüğümde hemen kesmişdim eldiven hiç takdırmadı cunkü yüzünüde çiziyordu ben kendim tırnak uzmanıyım benım için kolay oldu ama siz cok derine girmeden dikkatlice kesebilirsiniz😊
Sumeyraas Kırkı çıkmadan kestim ben. Ara sıra eldivenlerini çıkarırdım yüzünü çizerdi çünkü. Makas şeklinde olan tırnak makası ile rahat oluyordu.
Burcu35 kbrmeva 1 haftalık var yoktu sanırım uzun diye kestik. Ocakta doğmasına rağmen eldivende çok takmadım zaten
kbrmeva Burcu35 eldiveni çıkıp duruyor bizim buralar soğuk fransadayim ben ama bazen gece çıkıyor ben görmüyorum ciziyo yüzünü sonra ağlıyor 😊😊
AzraEcemsMom kbrmeva 2 aylık olunca kestim. Çünkü artık eldivenlerini çıkarmam gerekiyordu ellerini kesfetsin diye.
Bebegimm1 kbrmeva ilk hafta kesmistim 2aylikken de ayak tirnaklarini kesmistim eldivenide 2haftalikken cikarmistim
kbrmeva Bgmbgmbgm bende üşüyor zannediyorum diyorum ben yanıyorum terliyorum bu çocuk neden ayakları soğuk 😱😊😊 k. Bakmayın iki çocuk olunca fazla giremiyorum cevabinizi yeni gordum