Sibelakyz 2 ay 10 günlük bebeğim var. Mama ile besleniyor. Uyanık oldugu zamanlarda 2 saat arayla 120cc yiyor. Fazlamı sizce. Çok da kusmuyor. Uyudugu zamanlarda 3 4 saat arayla yiyor
fatmanurkantar Sibelakyz ya mama kişiden kişiye değişir benim kızımda 2 ay 9 günlük 3 saate bir 120 cc içiyor bana bile fazla dediler iki gündür aşıdan beri almıyor içim gidiyor yesinlerde yenemezlik yapmasınlar zaten geceleri almıyormuş sık gündüzleri de hareketler arttıkça biz hadi hadi diyeceğiz boşverin fazla gelse emin ol ne yer ne ister
Miiray Sibelakyz iki saat a canim uc saat en az 120 cc iyi ama sen uc saatte cikart benim kizim 2 ay 20 gunluk 150 cc iciyor gece veriyorum bes alti saat uyor gunduzleri uc dort saatte bir suanda yi bebegim cok kiloluda degil zayifda degil
Miiray Sibelakyz benim kizimda aglardi ama ben oyalandirirdim iki saatte bir cok az cunki biraz daha uyumasini saglardim yada nebilim oyalandirirdim iste uc saatte doldurunca anca o zaman simdi kendiside alisti yatta dort saattide buluyo gunduzleri mama istemesi
Bebeminnie Sibelakyz fazla değil her bebeğin kapasitesi farklı Benm kızımda iştahlı bi bebek 120 cc içiyor Az verirsme ağlıyor doymadığı için
Derinmoms Fazla değil canım doktorlar bebeklerin mama saatlerini kendi belirlediğini söylüyor benim bebeğim 3ay 15 günlük ilk dogdugunda bile 100 cc yiyordu şu an 2 saat arayla 170 cc yiyor 7.300 gram doktor gayet iyi olduğunu söyledi ve her acıktıgında yedirmemi söyledi bazen geceleri hiç uyanmıyor bazende 1 kere uyanıyor öyle yediriyorum
Miiray Derinmoms aynen benim bebegimde dogudugumda ilk gun 30 diger gun 60 bir hafta olunca baktim 120 cc iciyor kizim ve suan bir haftadir 150 iciyor . Kaynanam annanem falan cok o onu hepsini icemez onun midesinde ne var diyorlardi cok cahil insanlar birakmiyorlar ki isimizi yapak
Sibelakyz dilarammm yani içiriyorum zaten ama acaba fazlamı die terettüt ettim. İstemese almıyor zaten. Diliyle ittiriyor
G_ADAN Sibelakyz çok çok fazla yiyor. Benim kızım 7 aylık 3 saat arayla 120 cc yiyor. Mama miktarını azaltın lütfen. Ben o aylardayken sadeve 60 70 cc veriyordum o da 3 saat arayla. Cocugun midesini bos yere büyütmeyin