Ayfer2608 çok geçmiş olsun inşallah değildir ama oyleysede tanı kısmına değil de neler yapabilirsiniz tamamen buna odaklanın lütfen gerisi gelir inşallah. Neler yaptığımızz gelince öncelikle söylemişlerdir sizede muhtemelen ilk önce TV TLF hayatımızdan çıkardık hiç vermedik yeni bu aralar TV 15 dj filan açıyorum onun dışında özel eğitim alıyor oğlum da eğitici dikkat güçlendirici oyuncaklarimiz var onlarla oynadık sürekli bizde dikkat dağınıklığı da vardı ilk hetapta bunun üstünde yoğunlaştık uzun süre bakmiyordu mesela ahşap şekil yerlestirme oyunu oynardık ben şekli alıp elimi yukarı kaldirirdim hoopp diye ses çıkararak aşaği doğru indirip takardım böyle yaparak amacım elime uzun süre bakmasi her oyunu bu şekilde oynuyoruz ki şükür şu anda dikkat dağınıklığıni yendik oğluma karşıma alıp bana bakmasını sağlayıp çocuk şarkıları söylüyorum ilk zamanlar hep ben söylerdim o sadece dinlerdi şimdi beraber söylüyoruz bana eşlik ediyor 🥰bunun gibi bir çok şey var kağıt yirtiyoruz beraber şimdilerde çocuk makaslarindan kullanıyoruz makas la kağıt kesmeyi öğretmeye çalışıyoruz legolarla çok oynuyoruz önceden oğlum takamiyordu şimdi kendisi takip çıkartıyor gayet güzel dikkatini verebiliyor bu süreçte sık sık yaşıtlarıyla bir arada tutmaya çalıştım önceden kimseyle oyun oynamiyordu hep kendisi tek oynuyordu şimdilerde öyle değil çocuklarla oyunlara katılıyor eğlenmeyi biliyor isterseniz özelden size oyuncak isimleri yollayabilirim netten alırsınız biz oğluma eğitim veren kişi ne dediyse onu uyguladık ne al dediyse onu aldık en önemlisi eğitim zaten umarım yardımcı olabilmişimdir