Dilaraa Kızlar 5 ay 7 günlük bebeğim var. Bir kaç gündür çok huysuz. Uykuya dalamıyor. Mama ve ek gıda yerken midesi bulanıyor iştahı yok. Ağzı uzun zamandır akıyor ve hep elleri ağzında zaten ama acaba diş mi diyorum. Alt damağına baktım bi şişlik yok ama iki tane nokta gibi beyazlık var yardım edin lütfen nedendir dişten mi
Ikicocukanasiyioldum Dilaraa valla aynı durumdayız 5 buçuk aylık kızım bi asabiyet bi sınır bi hysuzljm uykuda inleme sanırım diş geliyor canım
rky Dilaraa bebegim 4 bucuk aylık aynılarını yaşadık ek olarak inanılmaz bir iştahsızlık var ve alttan 2 dişimiz çıktı
ikikizannesi damaklar doluyor canim bnmkide 3 aylik salyasi akiyor eli agzinda ne bulsa sokuypr sinirlenip bagiriyor
Dilaraa ikikizannesi aylardır zaten salyası akıyor bu bir kaç gündür çok huysuz midesi felan bulanıyor anlamadım gitti sırtım tutuldu düz yatamıyorum resmen hep huysuz kucakta 🤦♀️
rky Dilaraa önceki gibi değil iştahsızlık salya arada huysuzluk uykuya dalamama devam ediyor suan ama çıkardıgı zamana göre bir tık daha iyi diyebilirim ama sanırım bu seferde üst dişler geliyor☹️