AslhanDivarc Merhaba anneler 48 gün önce normal doğum yaptım 2 hafta kadar önce kanamam bitti dünden beri yine başladı çok yoğun değil ama ben regl olarak düşündüm bu kadar kısa zamanda olabilir mi ki ? Bir de bu doğum sonrası kontrolde smear testi alıyorlar mı?
ozdenarda AslhanDivarc ben dogum sonrasi 50 gun kadar kanama yasadim arada kesilip tekrr geliyordu bebegim 2 ay 22 gunluk hala regl olmadm gttgm kontroldede simir testi yapmsti doktorum muane haric 25 tl yada 30 tl gibi bi ucret odemistim
melissrn Ben 40 ımın çıktığı gün regl oldum hala da düzenli olarak her ay oluyorum😁 40 ım çıktıktan sonra doktora gitmiştim o zaman smear testi yaptı
AslhanDivarc melissrn anladım ben özele gidiyorum acaba ne kadardır pahalı mı ki özelde testler pahalı oluyo yaa
melissrn AslhanDivarc bende özele gidiyorum ama inan hatırlamıyorum ne kadar verdiğimi 5 ay oldu çünkü
AslhanDivarc [bilinmeyen] ya benim yarı kırkımda falan vardı. Demekki olabiliyor bu kadar kısa sürede adet
AslhanDivarc [bilinmeyen] yök sanmıyorum smear testini sadece kadın doğumcular alabiliyor di-ye biliyorum