Gokcebebeginannesi Selam anneler bebeğim 34 günlük yoğun gaz problemi var biagalia damla kullanıyorum kendim kimyon çayı rezene tüketiyorum gaz yapacak hiç bişey yemiyorum ama geçmiyor sürekli ıkınıyor gazı çıkmadıkça ağlıyor uğraşıyorum ne pozisyonları deniyorum ama nafile yaşayan varsa neler yaptınız nasıl başa çıkıyosunuz yardım edin lütfen o kıvrandıkça içim parçalanıyor
Oflu61 Gokcebebeginannesi baby colicend adında bitkisel surup kullandım bebegime cok faydasını gordum
yaseminoztrk Gokcebebeginannesi 32 günlük olucaz bizde herşeyi denedim şuan relactaz ve biogai kullanıyorum. Ayrıca kolik biberonu ve gaz yapmadığı iddia edilen smilac mamasını aldık. Masajlat pıt pıt lar yok yine de yavrum uyuyamıyor uyusa da uykuda tırnağı çekilmiş gibi çığlık atarak uyanıyor. Hiçbirşey yiyemiyorum gaz yapacak diye. Bide yesem ne olur bilmiyorum 😑
Gzmzmn Gaz masajı, karnına veya ayağına kiraz çekirdeği ısıtıp koyun, bol bol kucakta hoplatın hafifçe, gaza en iyi gelen şey hareket ve masaj, benim oğlum da çok gazlıydı genellikle 3. Ayda geçiyor
gokkusunannesi Biogai hiçbir işe yaramıyor ne yazıkki canım başka bir ilaç al Bebeğin karnına sıcak havlu koy Zeytinyağ ile ayaklarının altına masaj yap bolbol
Gokcebebeginannesi Yavrum 1 haftadır kesintisiz uyumuyor yaa emiyor emzik biberon vs hiç bişy kullanmıyorum havlular koydum ayaklarını ovuyorum sürekli kucağımda sırtı aşındı ovalamaktan ama çare bulamadık
Ebrudmrgl Benim bebegimde kolikti 1. Ayinda basladi 4. Ayimda anca bitti. Yapilabilcek pek bisey yok ilaclar her bebekte ise yaramiyo bizde yaramadi denemedigimiz sey kalmadi. Sicak banyo ve masajla biraz rahatlar ama kesin cozum yok malesef tek care zaman. Doktor bize karin kaslari 3 4 ayda tamamlaniyo Alla kolaylik versin 4 ay boyunca demisti. Oyle de oldu ne yaptiysam fayda etmedi surekli kucagimdaydi surekli geziyoduk evin icinde.