Prensesannesi3 Kızlar bebeğim sulu kusuyor fazlasını çıkario olsa bu kadar kusmaz arada bir peynir gibi çıkarıyor kafayı yemek üzereyim yarın hastaneye götürcem idrar ve kan tahliline inşallah kötü bsiey çıkmaz dua edin lütfen
balyanakannesi2 Prensesannesi3 reflüsü vardır korkmayın benim bebeğimde fışkırırcasına kusuyordu sürekli üst değiştirmekten bıkmıştım artık. Doktora gittik reflü var dedi gaviscon verdi kullandık geçti şükür
Eymenbebeks Prensesannesi3 benimde bebeğim öyleydi. Doktora gittik reflü denildi endoskopi yapılacaktı izin vermedim daha 2 aylıktı yavrum 😥 Gaviscon verdi doktorumuz onun üzerine düzeldi . Az az ve sık sık besledim. Reflüsü olan bebeklerde zaten az ve sık beslemek gerek ve gazını muhakkak çıkarın çok geçmiş olsun
ozge28 Prensesannesi3 benim oglumda cok fazla kusuyorduu hatta bi ara bende kendi kendime acaba bisey mi var diye falab evham yaptm doktoruna sordum 6.ayina kadar cok normall dedii fazla gelen olan sutuu atıyor demisti sonra sonra azalmaya basladii suan 9 ayina giricek tam anlamiylaa bile gecmis degll eskisi kadar sık sık degil ama hic de olmuyor diyemem