Mevamm58 Kızlar gece beslenmesinde bebeğimi emzirdikten sonra zaten uyumuş oluyor baya derin uyuyor, gazını çıkarmaya çalışıyorum ama uyuduğu için çıkmıyor sizde de öyle oluyor mu bende mecbur yatağına koyuyorum siz nasıl yapıyorsunuz
bikerem Mevamm58 8 ekim dogumlu benim oglum. 2 ayliktan beri cikarmiyorum gazini cunku uykuya devam ediyor. Sukur bi sorun yasamadik
Eslemlina Mevamm58 bize doktorumuz uykuluyken gaz çıkarması biraz zor olur dedi gece emzirdikten sonra yan yatır ve yastığını sedyemin baş yüksekligi gibi olsun dedi yani baş kısmı biraz yatay şekilde
Ozbek42 Mevamm58 sol tarafına yatırın..bende de aynısı oluyor sol tarafına yatırıyorum bi 10 15, dk bekliyorum o şekilde yatıyorum
Giizz Mevamm58 çıkarmanıza gerek yok yani 1-2 aylık olsaydı çıkarın derdim ama artık gerek kalmamış 😊
Mevamm58 bikerem evet direk kendini bozmadan hemen uyuyo zaten gazını çıkarıcam diye uyandırmak uykusunu böler
Sumeyra87 Giizz kac aya kadar cikarmak lazim acaba 2 ay 27 gunluk bizimkisi bazen ugrastigim halde cikmiyor bazende cikiyor bazen uyaniyor sirf bu yuzden cikarmadan koymaya korkuyorum acikcasi
Sumeyra87 Dogabebekkk kivranip uyanmiyormu peki bizimki kivrila kivrila kendini uyandiriyor yanlislik nerde cozemedim bi turlu
Elifeslem1 Mevamm58 yan yatirp sırtına saat yönünde masaj yapın hafif hafif poposuba vurun uyanmazsa eğer