SDefneA Kızlar bebeğim 6 aylık bugün bir yakınım kollarından tutup kaldırdı çok korktum incinicek diye öyle kaldırılabilir mi bilgisi olan var mı
AsenAlmila SDefneA bende bazen öyle yapıyorum annem kaynanam hepsi yapar kızımın da çok hoşuna gider canım korkma 🥳
Betulnur SDefneA 5 aylik kontrolunde bizim doktorumuz da bebek arabasindan o sekilde kollarından tutup sedyeye kadar götürdü bende korkmustum cani acicak diye ama doktor bile boyle yaptığına gore:)
SDefneA Mom070 bilmiyorum ki yatıyordu kızım sırt üstü kollarından tutup kaldırdı biraz ileriye yatırdı vücudunu tutmak yerine o şekilde kaldırmak kolay geldi heralde bir anda öyle kaldırdı bende şaşırdım bişey de demedim o an
Mom62636362 SDefneA siz hiç öyle kaldırmıyor musunuz? Ben kaldırıyorum, bayılıyorlar buna, kendilerini çekiyorlar hatta ellerimizden tutup
Gugukkkkkk Mom62636362 evet bende yapıyorum çok hoşuna gidiyor annemler kolları çıkar falan diyor da bir doktordan böyle yapılması gerektiğini dinlemiştim
Mom62636362 Gugukkkkkk doktor bizzat gözlerimin önünde kaldırmıştı o şekilde, ki o zaman daha 27 günlüklerdi ve 32 haftalık doğmuşlardı, 40 haftalık doğmuş bebekten bile küçüklerdi yani 🤷
SDefneA Ayyy çok sağolun kızlar içime su serptünüz bütün gün kafamda kuruyordum çok korkmuş ve kafama takmıştım