YamanAli Yan etkisi uyku falan yapıyor yazıyor nasıl oldu bebeklerinizde ? Birde size ne için önerdi doktorunuz ?
Agg0207 YamanAli alerji ilaci aslinda bu ama hastalandigindada vermisti doktor bize uyku yapiyor agir birilac bazen uykusuz bebeklerede uyusun diye veriyor doktorlar
YamanAli Zerr uyumuyor bizimki aşırı uyanıyor ondan verdi alerjisi falan yok bakalım işleyecekmi bizimkine 😁
Ccansuu YamanAli şurubunu kullanıyoruz 20 aylık kızım uyurken burnu tıkanıyor geniz eti var alerji de tetikleyebilir dedi doktorumuz bi 10 gün kullanacak evet uyku yapıyor sabahları biraz daha geç kalkıyor sadece
Linam_kaya YamanAli sürekli hırlıyordu göğsü burun akıntısı vardı bunun için verdi çok da memnun kaldım
Alminakaanucak Bize önce grip olmuştu çok çok ağlıyordu uyumuyordu doktor yazmıştı sonra alerji oldu verdiler ama ben hiç uyku etkisini görmedim bize 0 etki gerçi benim çocuğum ataraxla bile uyumadı zaditen neki😅
YamanAli Alminakaanucak aynen öyle valla benmki şuan aynı formunda 0 etki işlemez diyodum zaten🤦🏼♀️😣
Biscolataerkegim YamanAli Mevsim geçişlerinde alerjik rinitten dolayı genelde kullanıyoruz bizde bir yan etkisi olmadı uyku yapıyor diyorlar ama zaten vakitli uyuyan bir çocuğum var yaptıysa da anlamadım şahsen