Zeynep_3567 mama sipariş vercem ama şuanda hizmet verdiğimiz bölgenin dışındasınız yazıyor bu ne demek nasıl mama sipariş edicem sadece restoran yemekleri çıkıyor önüme???
Oflu61 Zeynep_3567 hangi mamayı kullanıyorsunuz ? İstegelsin, banabi veya migroshemen uygulamalarına bakabilirsiniz
KardelenYB Zeynep_3567 bana bi ye bak canım ye mek sepetinin olan benım oturduğum yere de sadece onlar geliyor.İzmir de yaşıyorum bende.
Palet0056 Zeynep_3567 Migros hemen uygulamasına bakın 22.00e kadar alınan siparişleri getiriyorlar 15-30 dk arasında
Ozcskrl Canım yemeksepeti bana bi. İstegelsin migros hemen bunlardan birinde. Sipariş verebilirsin bende hep buralardan alıyorum. Bulunduğun konuma suan getir hizmet vermiyor
Baldantatli Benim esimin arkadasinin da oturdugu bolgeye siparisi almiyo adres olrak bizim evi siparis verdi bize geliyo eger acil değilse yakinlariniza sorun bi kac sokak otede oturan varsa belki oraya vardir
Baldantatli Anladim canim hepsi burada nin ve trendyolun var ama saat gec oldu gelmez artik zayen bir gun sonra falan geliyo onlarinda her yere yok