Figen14 Kızlar merhaba 4.cü ayda ek gıda verenler oldu mu acaba bebeklerinize. Bide eğer verdiyseniz neyle başladınız?
Nefesim-21 Figen14 ben verdim canım patates kabak havuç çorbası , yoğurt ve pirinçli ek gıdayla başladım şuan 5 aylık
mom1236 Figen14 180 günü doldurması gerekiyor, ama benim bebeğim mama içiyor diye hemşire yoğurtla başlayabilirsiniz demişti, yine doktorunuza danışın bence ama 4 ay çok erken
Nefesim-21 Figen14 doktor önerisiyle başladık 3 er gün deneyerek ilerledik bi sorun olmayınca rutine dönüştürdük. Bakalım bu ay neler ekleyeceğiz
DefneYasemin05 Figen14 Daha çok erken en azından 5aylık olmasını bekle canım huzursuzluk yaşayabilirsin
Dmtylz Figen14 ben verdim canım alt dişleri çıkmıştı doktor yavaştan başla dedi günde bi öğün yoğurt püre vs şeyler verdim bi sıkıntı olmadı. Doktorunuza danışın
Oznr11 Figen14 bana doktorum 4bucuk ayliken baslayabilirsin dedi ben 5aya girişte basladim meyve suyuyla basladik onra sebze püresi vericem sonrada yogurt dedi
Rabiameyra Çok gerekli değilse erken ya bağırsakları kaldırmayo şuan sadece tadım yapabilirsin herşey vaktinde güzel