Gamze-H https://imgyukle.com/i/NvL3g0 Kızlar aranızda bu mamayı kullanıp memnun kalan varmı, oğlum 6 buçuk aylık bugün aldım denedim lütfen kullananlar biraz bilgi verebilirmi? 🙏
Eminerd Gamze-H ben iki gündür 1 numarasını kullanıyorum. Daha önce sma kullanıyorduk bebelac kullandığımızda her mamadan sonra mutlaka kusuyor. Sizde de oldu mu acaba
sarilokumumm Gamze-H aptamille başladım hipp combiyotik denedim ama 2.kutuda istemedi geçen bulamadım aptamil bebelac gold nutricare 1 numara küçük boy aldım severek içince bugün büyük aldım bir sorun yaşamadık
Gamze-H Eminerd Bende doğduğundan beri Hipp Organik Combiotic kullandım her mamadan sonra kusuyordu ve çabuk acıktığı için değiştirmek istedim
121015 Eminerd ya biz de aynı şekil de sma dan sonra kullandık kakası açık renk ve sulu oldu sizinde öyle mi
CanerAlpannesi Bebelac gold mükemmel bir mama bence ben doğumdan bu yana kullanıyorum dr tavsiye etmişti
Eminerd Gamze-H acaba mamaya alışma süresinde olur mu kusma diye düşünüyorum 🙄🙄 ama başka bi sıkıntı yaşamadık
Gamze-H Eminerd Benimki her mama sonrası azıcık çıkarıyordu artık kıyafet değiştirmekten bıktım çabuk acıkıyor bide gece 3 kere uyanıyor 😕
Eminerd Gamze-H biizm kusma sorunumuz vardı reflüden ama bir aydır falan kalmadı 😊😊 ama bebelac kullanınca kusuyor kaşık ebatı biraz büyük geldi bana ondan da olabilir
DefneYasemin05 Bu mama çok köpürüyor ve kötü kokuyor kızımda alerji yaptı golden goat kullanıyorum şimdi