Elizmihra Kizima relactaz damla kullandim kullandikatam sonra daha cok ikinmaya basladi uyumamaya basladi damlayi birakmali miyim ? Doktor önerisi ile basladim ama iyi gelmedi daha ilk kullanimda. Daha cok huzursuz oldu.
Rojee Elizmihra canim ben kullandım aşırı faydasını gördüm ama ben emzirmeden önce iciriyordum ama düzenli icirmelisin ki faydasını gor
Japon Elizmihra benim oğlumun 8. Gün olmuştu sancıları kabızlığı. Bu damlayı verdik ve ne kabızlık kaldı ne sancı. 2-3 aylıkcivarıydı. Çokta güzel uyumuştu. Başka bişey dokunmuş olabilir mi? Ya da size mi iyi gelmedi ki acaba
Ayserose61 Elizmihra relaktaz öyle bir etki yapmaz genelde gaz damlaları yapar başka birşey kullanıyor musunuz relaktaz düzenli kullanın çok faydasını göreceksiniz biz 20 günden sonra etkisini gördük gaz sorunu bitti kaç damla kullanıyorsunuz
Ayserose61 Elizmihra öyle etki etmez ki canım ben de gümde 8 defa her emzirme öncesi 4 damla kullanıyorum
1tinybean Elizmihra İlk kullanımda o kadar etki edeceğini sanmıyorum. Düzenli kullanımda muhteşem bir buluş Relactaz. İkinci ayda kullanmaya başladım, 4 aylık oldu kızım hala kullanıyorum. Günde 4 kere 6şar damla, emzirmeden 5 dakika önce.